Pagina's

Mijn winter beauty musthaves!


In de winter kan je huid droger worden of veranderen. Daarom gebruik je in de winter net even andere producten. Vandaag laat ik aan jullie zien welke producten ik gebruik in de winter!



als eerste deze geurkaars van Bolsius dit is natuurlijk geen beautyproduct maar geurkaarsen zijn voor mij echt een winter musthave!
Deze kaars ruikt fris/ zoet met een vleugje vanille. Ook vind ik het gebreide patroon op het glas van de kaars heel erg mooi en daar krijg je vanzelf al een winter gevoel van.


Natuurlijk gebruik ik ook dag/ nachtcrème deze zijn van Garnier.
Het is (zeker in de winter!) belangrijk om je gezicht goed te hydrateren.
Deze crèmes zijn beide fijn ze zijn redelijk vet maar smeren wel prima uit
Als je de crèmes aanbrengt  voelt  het niet echt alsof je een hele vette laag op je gezicht hebt dat is dus fijn! Het enige nadeel is dat ze niet zo snel intrekken.


Het is ook belangrijk om je lippen goed te verzorgen. Ik gebruik hiervoor de Lush bubblegum lipscrub (links) en een The Body Shop watermelon lipbutter (rechts).
de scrub ruikt sowieso heerlijk! ook scrubt hij fijn en heb je niet veel nodig.
De lippenbalsem is ook echt een favoriet van mij. Hij is zo zacht als je hem op je lippen aangebracht hebt echt een heel fijn gevoel. Ook verzorgd hij heel goed! en ruikt wederom erg lekker.


Deze kan natuurlijk niet ontbreken! Mijn geliefde The Body Shop Shea body butter.
De geur is sowieso geweldig maar hij verzorgd ook zo goed! De body butter heeft een lekkere boterachtige structuur hij is dus niet echt vloeibaar. Als je de boter aanbrengt op je huid dan 'smelt' hij als het ware en wordt het een soort olie. Wat ik ook een groot voordeel vind aan deze body butter is dat hij lekker snel intrekt.


Deze hoort natuurlijk ook nog bij de selectie! Dit is The Body Shop Shea body scrub.
Dit product gebruik ik in combinatie met de body butter. De scrub laat ook een lekker olie laagje achter op je huid maar ook dit olie laagje trekt snel in! en Natuurlijk ruikt dit product ook erg lekker.


Dan nog een echte winter musthave van The Body Shop namelijk deze Wild rose handcrème.
Je handen worden vaak droog in de winter dus het is belangrijk om ook deze goed te verzorgen.
De Wild rose handcrème ruikt allereerst heerlijk naar rozen. Ook dit is een vettige crème wat voor super droge handen echt perfect is. Gelukkig trekt de crème snel in wat ik voor je handen wel heel erg belangrijk vind!  Het enige nadeel is dat hij een draaidop heeft dus als je de crème op de rug van je hand hebt zitten dan moet je dus eerst de dop erop draaien en wat er bij mij dus wel is is gebeurd is dat de klodder crème eraf viel ;) dus dat is een minpuntje maar de handcrème zelf is wel heel fijn.


En als allerlaatste dit heerlijke winter/ kerst parfum van de nieuwe LE van H&M.
Dit luchtje neemt je mee in de heerlijke vanille en appel sprookjeswereld.
Het is een hele aparte maar bijpassende geur. Ga hem zeker is ruiken hij ligt nu in de winkel!

Dit waren mijn winter beauty musthaves! Laat bij de comments achter wat jou musthaves zijn deze winter.

Lots of  love, Milly

4 opmerkingen:

  1. jouw artikels zijn echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heei, leuke artikel! Die body butter lijkt me wel fijn, werkt hij bij jou ook fijn? :D

    BeantwoordenVerwijderen